edddison

Edddison stelt vastgoedontwikkelaars, architecten, ontwerpers, managers, marketeers, constructeurs, trainers en docenten in staat om beter te verklaren, adverteren, ontwerpen, plannen, simuleren, ideeën delen en producten en projecten verkopen.

 

Het is een eenvoudig maar aantrekkelijk alternatief voor statische productpresentaties, dat een intuïtieve en effectieve manier biedt om door 3D-modellen te lopen terwijl u ter plaatse besluiten neemt. Het laat de belanghebbenden deel uitmaken van het besluitvormingsproces en maakt ze op een nieuwe en fascinerende manier opgewonden over hun producten.

   

BIM (Building Information Modeling)

Het idee van BIM is om de gehele levenscyclus van het gebouw te beïnvloeden, van conceptualisatie tot sloop, in 3D. Driedimensionale, real-time dynamische bouwmodelleringssoftware en edddison worden gebruikt om de productiviteit in de AEC-industrie, het ontwerpproces en de bouw te vergroten.

Digital Prototyping

Het stelt klanten in staat hun ideeën digitaal vroeg in het ontwerpproces te ervaren en real-world performance te visualiseren en te simuleren. Designers, architecten, managers en stakeholders kunnen dus een actieve rol vervullen in het ontwerpproces en snel begrijpen wat de impact van hun beslissingen op de ruimte, lay-outs en materialen heeft.

 

Beleef, train, leer en begrijp

Het uitleggen van complexe onderwerpen en technologieën is moeilijk en tijdrovend. Het is moeilijk om deze op een manier te presenteren die klanten kunnen begrijpen en visualiseren. Met behulp van edddison kunt u toepassingen creëren om begrip en leren te vergemakkelijken.

 

Applicaties voor Sales

edddison stelt non-professionals in staat om elk product of proces te verkopen, te visualiseren en te ervaren.

Simuleer de echte wereld

Applicaties voor trainingen, digitale storyboarding, wetstoepassing, film set design en crimescene reconstructie. Voor elke industrie die simuleert, digitaal plant en presenteert in 3D. Het is aan jou - wees creatief.