Sprout Pro by HP

De Sprout Pro is een nieuw soort alles-in-één computer die studenten in staat stelt om de wereld om hen heen te maken, ontwerpen en aan te passen. Sprout Pro maakt gebruik van een unieke combinatie van technologieën en ervaringen die het moderne leren en ontdekken ondersteunt. Ontworpen om studenten te stimuleren in samenwerking, communicatie en kritisch denken, maakt de ondersteuning van Sprout's bij 21e-eeuwse vaardigheden het een noodzakelijke evolutie van de moderne leeromgeving.

 

Terwijl de Sprout Pro meteen thuis is in een klaslokaal, wetenschapslaboratorium, bibliotheek, media center, workshop, makerspace en elke andere leeromgeving, is de Sprout Pro ook een leeromgeving op zich. Door het verbinden van de fysieke wereld met de digitale wereld, maakt Sprout Pro het mogelijk om opnieuw te bedenken wat je kunt maken.

 

De Sprout Pro by HP wordt geleverd met 3 jaar volledige garantie, ideaal voor omgevingen waarin enthousiaste gebruikers rondlopen. Bent u als school of onderwijsinstelling geïnteresseerd in een vrijblijvende demo met de Sprout om te kijken hoe deze voor uw leerlingen kan worden ingezet, neem dan meteen contact met ons op!

HP Sprout Bovenkant

 

 

Een Revolutionaire Interface

Met de revolutionaire all-in-one gebruikersinterface van Sprout kunt u uw content direct met de handen controleren op zowel het 23" Full HD- touchscreen of de geprojecteerde display van de 20-punts capacitieve Touch Mat.

 

De Illuminator is het hart van Sprout. Het herbergt de Intel® RealSense ™ 3D-camera en projectie-engine, waarmee u 2D- of 3D-objecten kunt scannen en direct kunt weergeven op de Touch Mat.

 

In de basis, is de Sprout Pro een high performance PC met een Intel® Core ™ i7 processor, 1TB aan opslag en Windows-besturingssysteem. Dus hij heeft meer dan voldoende vermogen om alle werkzaamheden op een kantoor of in het klaslokaal te verwerken. Gebruikte software draait ook gewoon op de Sprout!

 

Elke Sprout Pro wordt geleverd met een Adonit Jot Pro Stylus en Bluetooth® aangesloten toetsenbord en muis om ervoor te zorgen dat u alle tools die u nodig hebt om jezelf te uiten en te werken bij de hand heeft.

3D scannen met HP Sprout

"De Sprout Pro geeft een veel betere manier om wat je geleerd hebt te presenteren. De capture optie is een snelle en makkelijke manier om objecten digitaal te maken voor presentaties, en om projecten te documenteren."

Isabella Miller, High School Student, San Diego, CA

3D scannen met de HP Sprout

3D Scannen en Projecteren

De Intel® RealSense ™ 3D-camera is baanbrekende imaging-technologie met drie lenzen die diepte kan afleiden en menselijke beweging kan volgen. De extra 14-Megapixel High-Res Camera heeft de capaciteit om 220-dpi kleuren scans vast te leggen voor meer natuurlijke kleuren. Er is zelfs een bureaulamp!

 

De projectie motor zorgt voor de unieke touch-display met aangepaste hoge helderheid modus voor waarachtiger projecties, het transformeren van het oppervlak van uw bureau in een digitale-fysieke werkplek.

 

Sprout Pro's baanbrekende technologie combineert de digitale en fysieke wereld, waardoor u een voorwerp vast kunt leggen, het digitaal opnieuw tot leven kunt wekken en dan breng de creatie tot leven in de echte wereld kunt wekken. Grab, mash, en maken wat je maar kunt bedenken, het is echt zo makkelijk.

 

Sprout Pro's unieke workspace software helpt u het volledige potentieel van touchscreen creativiteit realiseren. De software loopt samen met Windows en de mogelijkheden om te profiteren van Sprout Pro's baanbrekende technologie worden uitgebreid met een unieke verzameling van apps.

Super Krachtige Prestaties

Windows 10 geeft u de vrijheid om te werken of te spelen zoals u dat wilt. Het voelt wat je doet en past automatisch het scherm aan voor touch of typen. Het is de beste combinatie van de Windows die u al kent, plus veel grote verbeteringen waar u van houdt. De beste Windows-ervaring tot nu toe werd ontworpen met de productiviteit en de bruikbaarheid in het achterhoofd, en geoptimaliseerd door HP om soepel te laten draaien op Sprout Pro.

 

De 6e generatie Intel® Core ™ i7 processor levert top-of-the-line-prestaties, met verbeterde graphics, energie-efficiëntie en veiligheid. Intel Hyper-Threading technologie zorgt voor soepele multitasking en Iris graphics geven je verbluffende 3D visuals en meer geavanceerde bewerking.

 

NVIDIA ™ kan omgaan met uw meest grafisch intensieve taken, van gaming tot ontwerpen. De NVIDIA CUDA ™ technologie ontsluit de kracht van de GPU processor cores om de meest veeleisende systeem taken te versnellen en levert ongelooflijke prestaties ten opzichte van traditionele CPU's.

Een compleet nieuwe ervaring

Werken met de Sprout Pro betekent een geheel nieuwe gebruikservaring. Het is de ideale manier om digitale items met de echte wereld om ons heen te koppelen. Blended reality dus!

 

Een groeiend aantal scholen is met de Sprout Pro al hun onderwijs aan het vernieuwen. Hiernaast een interessante video van een aantal van de mogelijkheden.

 

Activiteiten met Sprout Pro in de klas

Interesse in een demo met de Sprout Pro by HP? Dat kan! We komen graag langs voor een demonstratie om aan te tonen wat de Sprout Pro voor u kan betekenen.