In-Store Shopping Revolution

Inventia Phygital creëert een onvergetelijke ervaring met een perfecte combinatie van geavanceerde video technologie en een innovatieve in-store kiosk gebaseerd op de Sprout G2. Om klanten bij het proces te betrekken, informatie en support te bieden, op afstand beheren van ieder type verkoop- of CRM stromen: u kunt een persoonlijke ervaring bieden aan klanten overal ter wereld. Inventia Phygital wordt versterkt door de nieuwe Sprout Pro G2.

Inventia Phygital is een nieuwe  “in person” presentatie gebaseerd op een visuele ervaring met video en oneindige mogelijkheden voor uw bedrijf.
Met dank aan de nieuwe Sprout Pro G2, kan Inventia uw kosten verlagen, de customer support verhogen en service bieden overal ter wereld.

 

 

 

Maak interactieve menu's om uw klanten hun favoriete diensten te laten kiezen

Met dank aan de Inventia technologie kunt u iedere vorm van interactieve menu's maken om verschillende vormen van service aan uw klanten te bieden. En dat alles met 1 simpele klik!

 

 

 

Spreek live met een medewerker via video

Spreek met een medewerker alsof u in dezelfde ruimte zit voor informatie, het afsluiten van een contract met geïntegreerde digitale handtekening technologie. Uitgebreide video communicatie ervaring.

 

 

 

Neem het gesprek op met de Session Video Recording

Neem het gesprek op met de Inventia Video Technology Contract als een bewijs van inschrijving door de klant. Inventia's partners zijn toonaangevende Certification Authorities en Trust Services voor digitale opslag volledig volgens wettelijke eisen.

 

 

 

Neem foto's en scan documenten met camera control op afstand

De medewerker kan foto's en scans in HD nemen dankzij de 3D scanner technologie geïntegreerd in de Sprout Pro G2.

 

 

 

Co-Editing

De meest eenvoudige manier om online formulieren in te vullen, klantinformatie te verzamelen en te synchroniseren met uw CRM.

 

 

 

Deel documenten en trek de aandacht van uw klant

Deel iedere vorm documenten, contracten en werk met de klant alsof u in dezelfde ruimte bent. U kunt op de documenten schrijven, gebieden onderstrepen en highlighten. En het printen, natuurlijk!

 

 

 

Klant identiteit verificatie

Real time validatie van ID's met de Inventia-iD services.

 

 

 

Ondertekenen met een digitale handtekening net als in het echt

Maak digitaal ondertekenen voor uw klant mogelijk door een geïntegreerd digital ondertekensysteem. En als laatste kunnen electronische betalingen ook meteen worden ontvangen.